Evelien van Es is jouw coach in Utrecht

Als je op zoek bent naar een goede coach Utrecht, dan is Evelien van Es misschien de persoon die je zoekt! Zij is een human design coach die jou kan helpen bij het geven van verschillende inzichten en je zo verder helpen in het leven. We gaan je er alles over vertellen!

Wat is een human design coach eigenlijk?

Human design is een systeem dat je inzicht geeft over de verschillende kwaliteiten en valkuilen van de mens. Elke mens is op een bepaalde manier geprogrammeerd en dat is dan ook wat ieder mens uniek maakt. Een human design coach zal je helpen om je hier inzicht in te geven. Hij of zij gaat je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Juist omdat elke mens anders en uniek is, is er bij iedereen ook een andere aanpak nodig. Evelien van Es weet als coach Utrecht precies hoe ze dat moet doen. Ze helpt je op een persoonlijke manier en zal een persoonlijk chart samenstellen. Dit doet ze op basis van je geboortedatum, tijd en plaats. Dit is jouw unieke blauwdruk. Hier gaan jullie samen mee aan de slag.

Een gecombineerd model

Het human design systeem is een samenkomst van spiritualiteit, zoals astrologie, Kabbala en het chakra systeem, samen met de wetenschap, zoals genetica, biochemie en sterrenkunde. Dit geeft een zeer uitgebreid en ook ingewikkeld systeem waar het natuurlijke en het bovennatuurlijke worden samengebracht.

Op deze manier wordt er een gedetailleerd inzicht van de werking van de mens weergeven. De human design coach heeft zich hier compleet in verdiept en kan jou hier dan ook goed in begeleiden. Evelien van Es als coach Utrecht zal dit dan ook met veel plezier doen.

Samen aan de slag!

Als je een coach Utrecht gaat zoeken, is het vooral belangrijk dat je een coach kiest die open is en die jou aanspreekt. Je moet wel een klik hebben om samen aan de betere versie van jezelf te werken. Nadat er een kennismakingsgesprek is geweest, gaan jullie samen aan de slag met jouw eigen unieke blauwdruk. Hier zullen al snel punten naar voren komen waar jij aan kan gaan werken. Je zult handvatten krijgen waar je mee aan de slag gaat en alle hobbels en problemen waar je tegenaan loopt zullen jullie samen overwinnen. Evelien van Es zal er echt voor zorgen dat je gaat groeien en optimaal kunt gaan leven.

Tip: Evelienvanes.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *