Hi, ik ben Petra!

WELKE RESULTATEN KUNT U VERWACHTEN VAN HET TOEPASSEN VAN LIFECOACHING

Life coaching helpt je problemen in het leven op te lossen. Het brengt je dichter bij waar je wilt zijn. Het versterkt je balans en vergroot je zelfkennis zodat je ontdekt wie je bent, wat je wilt, wat je doet en meer. Je creëert innerlijke vrijheid en maakt keuzes die echt voor jou werken. Het resultaat is een betere kwaliteit van leven en geluk.

ZET VANDAAG DE EERSTE STAP NAAR KWALITEIT VAN LEVEN EN GELUK.

Neem de controle over uw leven. Maak vandaag nog contact met levenscoaches die voldoen aan uw gewenste coachingcriteria.

Stappen om te beginnen met lifcoaching

 Ontdek onze trainers en verfijn je zoekopdracht met  de filteropties op het scherm.

Bekijk het profiel van een coach en plan  een gratis, optioneel kennismakingsgesprek met de juiste coach voor jou.

 Begin met je training om de basis te leggen voor een gelukkiger leven. Binnenstebuiten.

De meest voorkomende onderwerpen bij lifecoaching zijn:

 Samenwerken in je coaching is een stimulerend en creatief proces waar jullie allebei verantwoordelijk voor zijn. Als collega leer je vanuit de  wisselwerking tussen inzicht en gedrag. En je coach ondersteunt en begeleidt je leren door middel van gerichte interactie. Luisteren, inleven, doorvragen, eerlijkheid, confrontatie en doelgericht werken zijn hierbij essentieel. Daarnaast kan je trainer de juiste tools en technieken gebruiken.

 Zo word je bedrevener in het bereiken van je eigen doelen en wordt de basis gelegd voor  positieve en blijvende verandering.

Je moet je problemen niet alleen oplossen

Gelukkig kunnen we vaak problemen oplossen die we moeilijk vinden. Soms alleen of met hulp van mensen om je heen.

 Maar soms kom je er gewoon niet uit en loop je echt vast. Blijf hangen in je oude stereotypen, gevoelens, gedachten of wereldbeeld.

 Je kunt er dan voor kiezen om ongelukkig te blijven in de hoop zelf  een oplossing te vinden. Maar de ervaring leert dat het niet vaker lukt. Dat komt omdat je emotioneel betrokken bent en het moeilijker is om jezelf objectief te zien.

 Het is prettiger en efficiënter dan met de bus. Omdat je coach onpartijdig is en je in een ander licht ziet dan iemand die je kent, is hij of zij de juiste persoon om samen met jou naar uitdagingen te kijken en blijvende oplossingen te vinden.

 Hardlopen met vragen of uitdagingen? Koop vandaag nog een coach en blijf niet langer rondhangen.